Lid worden?

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie bedraagt  € 25,- per jaar, ook wanneer u later in het jaar lid wordt. Voor jeugdleden, tot 18 jaar bedraagt de contributie € 15,- per jaar.

Ook liefhebbers die lid zijn van een andere vereniging kunnen lid worden. Deze leden steunen door hun lidmaatschap de doelstellingen van Airsport en worden als ondersteunend lid ingeschreven. Voor deze leden behoeft Airsport geen contributie aan het N.P.O. af te dragen, waardoor de contributie (donatie) is vastgesteld op € 20,- per jaar.

Ondersteunende leden kunnen bij Airsport geen ringen bestellen, aangezien dit bij de andere vereniging dient te geschieden. Wel kan aan tentoonstellingen worden meegedaan. Tevens kunt u ons verzoeken om opgenomen te worden in het kweek register.

U kunt lid worden d.m.v. onderstaand formulier.

Bankrekening nr: NL 66 INGB 00 00 602 754.

BIC/ Swift code: INGBNL2A

Word lid

Vul onderstaand formulier in.

Doorzoek de website

© 2013 Alle rechten voorbehouden.